Gebruiker:Paul

Uit Duurzame Energie Wiki
Share/Save/Bookmark
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo,

Ik ben Paul, de bedenker en eigenaar van deze wiki. Ik hoop dat je het interessant vindt hier en dat je mogelijk iets bij kunt dragen. Als je vragen hebt, dan kun je deze stellen op mijn overleg pagina of stuur een E-mail naar paul@<domein-van-deze-website>.nl.

Voor meer informatie over mij verwijs ik naar http://about.me/cornelissen

Met duurzame groet,

Paul


ToDo[bewerken]

Hier een lijstje met dingen voor deze wiki die op mijn ToDo lijst staan:

  1. URL's rewriten
    Nu staat de wiki op dewiki.nl/index.php/PaginaNaam. Dit is opzich niet storend, maar er is nu geen goede manier om zoek robots te weren van meta pagina's zoals de bewerk, geschiedenis, etc... Daarnaast is het gewoon mooier om dit netjes te doen. Daarom wil ik de wiki op dewiki.nl/wiki/paginanaam voor content en meta op dewiki.nl/w/index.php?argumenten
  2. Meer pagina's schrijven in een How-to manier. Nu zijn de meeste pagina's een droge beschrijving van de stof. Dat is goed, maar er moeten ook pagina's komen die een praktische handleiding bieden voor mensen om zelf duurzamer te worden.
  3. De hoofdpagina opnieuw formatteren.
  4. Mogelijk sponsorpagina toevoegen.
  5. Een google Analytics plug-in zonder $wgExtennsionNogwat, maar met moderne hooks, zodat de pagina wat sneller wordt. Na een experiment levert dit geen meetbare winst op. Misschien iets voor de lange baan, maar nu geen prioriteit.