Duurzame Energie Wiki:Info

Uit Duurzame Energie Wiki
Share/Save/Bookmark
Ga naar: navigatie, zoeken

Over[bewerken]

De Duurzame Energie Wiki is een initiatief van Paul Cornelissen en wordt mede mogelijk gemaakt door Warmtecheck.nl. Het doel van deze wiki is om een overzichtelijk verzameling te creëren van Nederlandstalige informatie over duurzame energie en duurzaamheid in het algemeen. De primaire focus ligt hierbij op duurzame energie, maar ook onderwerpen over duurzaamheid in de bredere zin van het woord zijn hier welkom.

DEwiki is er voor de volgende drie soorten artikelen:

  • Praktisch toepasbare handleidingen
    Hier wordt de lezer op een praktische manier geholpen om duurzamer te worden. Voor achtergrondinformatie kan dan verwezen worden naar de achtergrond artikelen over het besproken onderwerp.
  • Achtergrond informatie
    Hierin wordt zoveel mogelijk en ook technische informatie over een onderwerp verzamelt.
  • Het verzamelen van bronnen voor informatie
    Dit kan zijn in de vorm van referenties bij de artikelen, maar ook in de vorm artikelen met het specifieke doel bronnen over een bepaald onderwerp te verzamelen.

Bijdragen[bewerken]

Iedereen is uitgenodigd kennis bij te dragen aan deze wiki. Bij iedere pagina staat bovenin een knop "bewerken", door hier op te klikken kan een pagina aangepast en uitgebreid worden. Voor informatie over hoe u dit moet doen kunt u vinden op de hulppagina van deze wiki. Als u desondanks problemen ondervindt, dan kunt u contact opnemen met de beheerder van deze wiki op: paul <at> dewiki.nl