De Duurzame Energie Wiki/Mededelingen

Uit Duurzame Energie Wiki
Share/Save/Bookmark
Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze pagina staat het archief van mededelingen gedaan op de hoofdpagina.

Mededelingen[bewerken]

April 2011[bewerken]

 • 13 april 2011
  Door het toepassen van een robots.txt zouden zoekmachines nu minder dubbele content moeten vinden. Speciaal:Willekeurig en Speciaal:Zoeken zijn nu uitgesloten van indexering. Daarnaast is de titel van de hoofdpagina verandert in iets meer omschrijvend. Dit moet de vindbaarheid in google sterk verbeteren.
 • 11 april 2011
  Vandaag een updrade doorgevoerd naar versie de SVN versie 1.17 van MediaWiki. Dit zou de site significant sneller moeten maken door de toepassing van de resourceloader. PageSpeed geeft nu een score van 93/100 waar dat met 1.16 ~70/100 was. Binnenkort meer verbeteringen.
 • 7 april 2011
  De wiki is te traag. Soms kan het laden van een pagina tot wel 2 seconden duren. Daarom vandaag begonnen met het optimaliseren. De jobs worden vanaf nu uitgevoerd met een crontab. Binnenkort een upgrade naar MediaWiki 1.17, dit zou veel moeten verbeteren.
 • 5 april 2011
  De wiki gerepareerd. Door een niet werkende ReCaptcha Plug-in (geïnstalleerd ter preventie van automatische spam) konden er geen wijzigingen aan pagina's doorgevoerd worden.

Maart 2011[bewerken]

 • 10 maart 2011
  Door een niet werkende Google Analytics plug-in werd de wiki niet meer weergegeven, dit is nu gefixed.